PROLOGI

Elokuvista ja elon iloista -blogi otti ensiaskeleensa lokakuussa 2011
Tämä blogi on syntynyt intohimoisesta suhtautumisesta elokuviin ja kirjoittamiseen.

Olen kirjoittanut pienestä tytöstä asti. Rustannut pöytälaatikkoromaaneja, päiväkirjamerkintöjä ja runoja. Toimikoon tämä blogi aikuisiän vastineena näille.

Kirjoitan myös työssäni paljon, joten blogin perustamisen myötä kirjoittaminen ja elokuvien katselu haukkaavat entistä isomman palan valveillaoloajastani - ja hyvä niin! Kuten ensimmäisessä postauksessani totesin:

Tajusin jonkin aikaa sitten viettäväni merkittävän osan vapaa-ajastani leffoja tuijotellen ja sohvalla löhöillen. Tämän realisaation tehtyäni päätin alkaa bloggaamaan elämästäni elokuvien maailmassa. Sen seurauksena tämä taiteenlaji näyttelee arjessani yhä isompaa roolia.

Leffat inspiroivat suoraviivaisiin sekä rönsyilevämpiin arvosteluihin, havaintoihin omasta tai muiden elämästä ja päiväkirjatyyppisiin purkauksiin rainojen katselusta - tai katsomatta jäämisestä.

Suurin osa postauksista on leffa-analyysin ja oman elämän ruodinnan yhdistelmää. Koska olen leffaintoilija enkä mikään ammattikriitikko, arvostelut keskittyvät filkkojen aikaansaamiin fiiliksiin teknisten seikkojen sijaan.

Pääosaa postauksissa näyttelevät luonnollisesti leffat, mutta tärkeissä sivurooleissa esiintyvät myös ainakin nämä ilon aiheet: kissani, musiikki, herkuttelu, sisustus, kauniit asiat ja mieleenpainuvat tapahtumat. 

Kuvat ovat omasta elämästäni, eivät katsomistani elokuvista. Olen ottanut kuvat joko kotimaisemissa tai reissuilla. Muiden ottamia hienoja kuvia elokuviin liittyen voi katsastaa Pinterest-profiilistani.

Jos postauksista herää ajatuksia, niin odotan innolla kommenttiasi.

Saara Salaja alias Leffaleila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti