2. maaliskuuta 2012

Olemisen sietämätön keveys

Joogaa a'la Lulu      
Perjantai. Aika ottaa kämpässä köllöttelevistä karvapalloista mallia ja pistää pienempää vaihdetta silmään, löhöillä rentoutuneen meditatiivisessa tilassa ja tuijotella kattoon. Viime viikonlopun leffat Melancholia, Le Havre ja Oscarit poikivat ahkeraa postausta +  viikon intensiiviset työnaputtelut siihen päälle =  kipeytyneet ranteet.

Eli vaikka katsoisin taas perjantaille orjalliseen tyyliini parit laatupätkät, yritän malttaa mieleni ja lepuuttaa sormiani ja ranteitani ja raportoida tunnelmat viikonlopun jälkeen, nähtäväksi jää onnistuuko...

Teatteriinkin pitäisi päästä ja sassiin. Siellä odottelee jo vino pino laatuleffoja. Tässä järjestys, jossa ajattelin ne katsastaa:

1. Pappi lukkari talonpoika vakooja
2. The Artist
3. Hugo
4. Piiat
5. Iron Lady

Nyt on luvattu viikonlopuksi superaurinkoista keliä, eli hiihtoladut huutavat myös luokseen. Lisäksi ajattelin pitkästä aikaa poiketa moikkaamassa parentsejakin. Ja kaverin kanssa olisi huomenna tarkoitus puuhastella jotakin...siinäpä kattoontuijottelua kerrakseen.

Haastava taiteenlaji tuo joutenolo. No ainakin tiedän pari tyyppiä, jotka suoriutuvat hommasta esimerkillisesti. Tässä rentoutumisen pikakurssi kaikille viikonloppusuorittajille. 


Leppoisaa ja laiskaa viikonloppua!

Rentoutumisen alkeet 1-5

1. Sulje läppäri ja lataa akkuja.

2. Kierry kerälle ja tuijota lasittuneella katseella kiintopisteeseen.
3. Etsi mukava oma tilasi, jonne kaivaudut piiloon.
4. Kietoudu lempivillatakkiisi ja käperry sohvalle.
5. Rentoutuminen on rattoisaa myös kaksin.

2 kommenttia:

  1. Kukaan ei kyllä osaa rentoutumisen jaloa taitoa yhtä hyvin ku kissa :D

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä. Kissa kuittaa pienellä korvalehden väräyksellä niitä asioita, joista koiralla jäykistyy koko keho, nenä kurkottaa pitkälle ja hirveetä vauhtia hän lähtee loikkimaan kohti vainun alkulähdettä...

    VastaaPoista