29. maaliskuuta 2012

Halki, poikki ja pinoon

Popparia on popsittu tässä kuussa ahkerasti.
Kääk, maaliskuu lähestyy uhkaavasti loppuaan ja olen kunnolla ruotinut tässä kuussa vain Piiat -leffan. Kuinka ollakaan, laskeskelin leffat pinoon -sivulta, että tässä kuussa olen kuitenkin katsonut blogin perustamisen jälkeen eniten leffoja.

Joten sen sijaan, että kasaisin tähän kootut selitykset siitä, miksi en ole näistä saanut blogattua ahkerammin, kasaan tähän kaikki maaliskuussa katsomani leffat uusin päällimmäisenä.

Hoidetaan koko homma kertaheitolla halki, poikki ja pinoon -mentaliteetilla ja pistetään älliä jakoon oikein olan takaa.

A Mighty Heart LLLL

Realistinen, riipaiseva, jännittävä, Jolie ei ihme kyllä ärsytä.

Twilight - Houkutus LLLL

Paljon parempi kuin odotin, viihdyttävä, komean harmaat metsämaisemat, hyvä soundtrack, syötävä Robert Pattinson.

Sideways LLLL

Huumori puri vielä kolmannellakin katsontakerralla, pikakurssi viinien maisteluun ja rypälelajikkeisiin, sympaattista sekoilua ja itsesäälissä kieriskelyä. 

No Strings Attached LL

Aivotonta Ashton Kutcher -osastoa, Natalie Portman vähän ällö, siirappia ja ennalta-arvattavia juonenkäänteitä. 

Tartunta
LLL

Hitusen jännittävä, ahdistava ja mielenkiintoinen. Ei mitään näistä kuitenkaan keskivertoa enemmän, vähän mitäänsanomaton nimekkäästä tähtikaartista huolimatta. Kiintoisa detalji oli Jude Lawn rupsahtanut look. 

Texas Killing Fields LLL 1/2

Kiinnostavahko lajityyppinsä edustaja, pointsit synkistä suomaisemista ja uskottavista roolihahmoista. 

I'm Still Here LLL

Sekopäistä meininkiä, katsojan koettelua ja ällistyttävän kujalla oleva Joaquin. p.s. älä lue tästä yhtään mitään ennen katsomista. 

Iho, jossa elän LLLLL *Leffaleilan kuukauden suositus*

Almadovaria parhaimmillaan, mestarillinen leffa kaikin puolin. Visuaalisesti taattua laatua, Banderas elämänsä roolissa. Jos et ole vielä nähnyt niin äkkiä vuokraamoon. 

Beginner's Guide to Endings LLL

Mustaa huumoria, keskivertokamaa, ei muuta sanottavaa. 

Piiat LLLL

Tästä löytyy kunnon postauskin. 

American Gigolo LLL

Kasarimuotia, kasarimusaa, kasari-Gere, ou jee. Näiden takia venytetty pituus ja hieman ontuva juoni on helppo antaa anteeksi. Blondien musa ja pinkit alkutekstit koukuttivat heti. 

Härmä LL 1/2

Tästäkin raapustelin, tosin enemmän asian vierestä kuin itse leffasta. Kertoo ehkä jotain siitä, miten paljon se ajatuksia herätti. 

Headhunters LLL

Norjalaista räkä poskella tehtyä rikosfilkkaa katseli ihan mielellään, pääosakaveria kävi kyllä sääliksi, ei mennyt ihan putkeen...

Tree of Life LLLL

Huh, maailman synty ynnä muut "pienet teemat" vaatisivat vähän pidempää pohdintaa. En koe olevani tarpeeksi älykäs analysoidakseni tätä sen ansaitsemalla tasolla. Tätä joko inhoaa tai ihailee syvästi. Itse kallistun jälkimmäiseen. 

Tällaisen "tilinpäätöksenhän" voisi tehdä joka kuukausi riippumatta siitä, kuinka monesta saa aikaan syvällisempää pohdintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti