24. tammikuuta 2012

Voihan räkä!

Kulutuksessa kuumaa
juomaa ja nessua
Raapustetaanpa tänne elonmerkiksi muutama rivi. Viime postauksesta on jo vierähtänyt tovi jos toinenkin.

Perjantai-iltana minut yllätti kauan kadoksissa ollut "ystäväiseni", viheliäinen Mr Nuha. Tyyppi tuli totaalisesti sotkemaan viikonloppusuunnitelmani, joihin kuului viimein priimakuntoon aurattujen lähihiihtolatujen korkkaus.

No ei kai ne ladut sieltä nyt varsinaisesti ole mihinkään ihan heti karkaamassa. Mutta kyllähän se ottaa räkää täynnä olevaan nuppiin, että ensin sitä odottaa lunta kun pikkulapsi jouluaattoa ja sitten saa nuhasta nenään kun VIHDOIN olisi puitteet parhaimmillaan.

Lauantaina yritin pelotella pöpöt pois korealaisen ravintolan tarjoamalla supertulisella Kimchi-padalla. Pöpöt eivät uskoneet, mutta pata toimi muuten mainiona pakkaspäivän piristyspöperönä.

Kun syömisen äärelle päästiin (en muuta juuri ajattele tällä hetkellä), niin summataanpas hieman viikonlopun lohtusyömistä, sillä kyllähän sitä pikku nuhanenää pitää jollain konstilla lohduttaa.

Perjantaina ja lauantaina survoin suuhuni kilpaa suklaata, suolapähkinöitä ja suolaisia voileipiä katsoessani keskivertoa huonompia tv-elokuvia. Sunnuntaina sitten ylensöin, tekosyynä vaalivalvojaiset. Eikä tämä viikkokaan ole missään järkevissä lautasmalleissa lähtenyt liikkeelle...

Mr Nuha ei ole vieläkään tajunnut, että nyt olisi jo kohteliasta vaihtaa maisemaa. Nokka vuotaa, pää jumittaa ja tekee edelleen koko ajan mieli syödä. Ei tässä auta kuin toivoa pikaista palautumista, niin terveydentilan kuin ulkoisen olemuksenkin osalta. 

Ai niin, olin ajatellut kirjoittaa tänään julkistetuista Oscar-ehdokkuuksista ja listata omat veikkaukset voittajista. Mutta enpäs sitten kirjoittanutkaan, koska a) en ole nähnyt parhaan elokuvan Oscarista mittelevistä leffoista kuin Midnight in Parisin, ja se nyt ei kuitenkaan voita ja b) se olisi ollut aivan liian vaativa kirjoitustehtävä tässä olo- ja mielentilassa.

Että ei muuta kuin takaisin vedenkeittimelle - ja jääkaapille. Palataan hieman rakentavammissa merkeissä kunhan nokka lakkaa vuotamasta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti