15. marraskuuta 2011

Movie Monday 25# Helmiä, jotka pitäisi vielä löytää

Haasteblogi Movie Monday pyysi tällä viikolla listaamaan leffoja, jotka olisi tähän päivään mennessä jo pitänyt nähdä. Aloinkin heti kuumeisesti kelaamaan läpi klassikoita tai oletusarvoisesti loistavia leffoja, joita en ”häpeäkseni” ole vielä saanut katsottua.

Olen kyllä sitä mieltä, että mistään katsomattomista klassikoista ei todellakaan tarvitse häpeää tuntea. Olen viettänyt pelottavan suuren osan vapaa-ajastani leffoja tuijotellen ja tunnustaudun edelleen erittäin pahasti addiktoituneeksi elokuvien ahmijaksi, mutta en kuitenkaan ole koskaan ollut mikään elokuvahifisti. En soimaa itseäni tai katso kieroon muita taidemuotoon hurahtaneita jos listalta nyt sattuu puuttumaan klassikko jos toinenkin.

Kuriositeettinä näitä on kyllä hauska miettiä. Minäkään en ole nähnyt 2001: Avaruusseikkailua, Palmuja tai Hyviä, pahoja ja rumia. Mutta nämä eivät hirveästi ole minua rassanneet.

Ajattelin poimia tähän sellaisia, jotka haluaisin tosissani nähdä, mutta jotka jostain syystä vielä odottavat vuoroaan. Sellaisia, mistä itsellä on huono omatunto:

Kuin raivo härkä
Amores Perros
Nykyaika

No tämän kolmen koplan aiheuttama puutostila on nopeasti korjattu, tietääpähän mitä nappaa seuraavaksi vuokraamon hyllyltä matkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti